Politica de confidenţialitate

Informare cu privire la protecția datelor personale

www.medicalexpress.ro este un site al SC Medical Express SRL. Prin accesarea siteului www.medicalexpress.ro acceptați politică de confidențialitate a datelor prezentată în cele ce urmează. Politică de confidențialitate se referă la colectarea și utilizarea informațiilor personale pe care ni le furnizați atunci când accesați acest site.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina în mod liber paragrafe sau prevederi ale Politicii de confidențialitate. Aici veți găsi ultima variantă a acestei Politici împreună cu data ultimei modificări. Această Politică este o completare la oricare alți termeni și condiții aplicabili siteului www.medicalexpress.ro. Acest document stabilește reguli care privesc exclusiv siteul www.medicalexpress.ro.

 

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, completată cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC Medical Express SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt:

  • Pentru a răspunde întrebărilor și solicitărilor pe care ni le adresați prin intermediul acestui site;
  • Pentru păstrarea unor evidente interne;
  • Pentru a îmbunătăți conținutul site-ului;
  • Pentru a va informă în legătură cu actualizarea site-ului;
  • Pentru personalizarea conținutului și/sau organizării informațiilor de pe site pentru fiecare utilizator în parte;
  • Pentru a va putea trimite publicațiile la care va abonați prin intermediul site-ului;
  • Pentru a răspunde întrebărilor din presă referitoare la activitatea noastră;
  • Centralizarea informațiilor privind starea de sănătate a clienților societății precum și informarea acestora printr-un newsletter periodic.

 

Forumul SC Medical Express SRL

În momentul creării unui cont vă sunt solicitate numele, prenumele, adresa de e-mail, profesia și alte informații pe care dvs doriți să le oferiți. Deoarece doar e-mailul este informație protejată, restul fiind informații publice, rămâne la alegerea Dvs. să nu va dați numele real și să completați cum doriți celelalte rubrici. Crearea contului dvs pe site-ul nostru ne facilitează accesul la datele dvs cu caracter personal ( adică adresă de e-mail , deoarece celelalte informații sunt toate publice ).

Atenție! Datele dvs nu sunt afișate, decât dacă veți dori dvs și le veți publică în secțiunile care se afișează pe site.

Informațiile cu caracter personal postate de către Dvs. pe forumul www.medicalexpress.ro, pot fi copiate și stocate de către terți asupra cărora SC Medical Express SRL nu are nici un control. În acest sens SC Medical Express SRL nu poate fi responsabilă pentru faptul că terțe părți utilizează informații pe care le-ați postat sau le-ați făcut publice pe forumul aparținând SC Medical Express SRL.

La cererea Dvs expresă, putem să ștergem aceste date, dar nu vă putem garanta dispariția lor imediată de pe Internet, datorită sitemului de stocare a paginilor web pentru anumite perioade de timp de către motoarele de căutare. Cererea trebuie să ne fie adresată în scris pe email, fax, poștă și trebuie precizată exact pagină web de unde doriți să scoatem informațiile prin specificarea url-ul sau linkul paginii, precum și informațiile pe care doriți să le ștergem.

 

Destinația datelor

Informațiile înregistrate pot fi accesate numai de Dvs. pe bază de nume de utilizator și parolă sau, cu consimțământul Dvs. în mod expres, numai de către furnizorii de servicii medicale desemnați de Dvs. (cadre medico-sanitare), pe o perioadă determinată, decisă de Dvs. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator – SC Medical Express SRL – și sunt comunicate numai autorităților publice, și numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.

 

Comunicările nesolicitate

În acord cu legea 506/2004 art. 12, în urmă consimțământului Dvs. în vederea creării unui cont pe siteul www.medicalexpress.ro, SC Medical Express SRL își rezervă dreptul de a va comunică pe adresă de email informații de marketing referitoare la produse și servicii similare oferite de SC Medical Express SRL. Prin intermediul acestor activități, va oferim informații privind produsele pe care noi credem că le puteți consideră interesante, cu excepția situației în care ați solicitat să nu primiți informațiile respective în acest fel.

Altfel, în momentul în care ne oferiți informații personale, va vom întreba dacă doriți sau nu să va trimitem aceste informații prin email.

În cazul în care nu doriți să mai primiți mesaje din partea companiei noastre, va rugăm să ne contactați la adresă de email office@medicalexpress.ro sau la adresă poștală: Str. Doctor Lister nr 66, București, Sector 5.

 

 Drepturile utilizatorilor

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de:

  • dreptul de informare;
  • dreptul de acces la date;
  • dreptul de intervenție asupra datelor (modificarea, actualizarea sau ștergerea datelor);
  • dreptul să va opuneti în orice moment și gratuit prelucrării datelor personale care va privesc;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul de a face plângere la ANSPDCP sau de a se adresă justiției.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si adresata catre SC Medical Express SRL, Str. Doctor Lister nr. 66, parter, Sector 5, Bucuresti, tel/fax: 021.411.30.68 sau 021.410.93.23. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

Utilizarea datelor personale, demografice, tehnice etc., sunt strânse în scopul unei mai bune administrări a contului Dvs., de a îmbunătăți serviciile și produsele oferite de SC Medical Express SRL precum și de a facilitat contactul cu Dvs. în vederea rezolvării problemelor pe care le întâmpinați în legătură cu produsele și serviciile oferite de  SC Medical Express SRL.

O dată cu crearea contului v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de SC Medical Express SRL și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs precum și newslettere cu informații utile.

 

Dezvăluirea și transmiterea datelor cu caracter personal

Nu vom transfera, prezenta, vinde, distribui sau împrumuta informațiile dumneavoastră personale niciunor terți, decât în cazul în care trebuie să prezentăm aceste informații în bază unor obligații de natură juridică. Vom folosi datele dvs doar în scopul prezentat în capitolul “Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal”.

 

 Cookies

Acestea sunt fișiere care stochează informații în computerul dumneavoastră sau în programul dumneavoastră de navigare, cu alte cuvinte site-ul nostru poate recunoaște dacă ați mai vizitat vreodată secțiunea respectivă. Cookies sunt standard industrial și sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv www.medicalexpress.ro, ușurând accesul permament al unui utilizator la un site. Această tehnologie ne permite să adaptăm site-ul la nevoile dvs. Dacă nu doriți informații colectate prin utilizarea de Cookies, puteți seta browserul să respingă caracteristicile/funcțiile Cookies. Menționam totuși că aceste date ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilități ale serviciilor noastre online.

 

 Securitatea datelor cu caracter personal

Ne asumăm angajamentul de a asigură securitatea informațiilor dumneavoastră. Pentru a împiedică accesul neautorizat la informațiile care va privesc, precum și prezentarea acestora, avem la dispoziție proceduri fizice, electronice și de management menite să asigure securitatea informațiilor pe care le colectam online.

 

MA ABONEZ

Afla primul despre
promotiile noastre!

Ramaneti la curent cu ultimele noutati din domeniu si cu promotiile noastre.
close-link